Over mij

Hi! Ik ben Karin en ik geef creatieve kinderfeestjes en workshops sieraden maken voor kinderen en volwassenen in de regio Veldhoven/Eindhoven (+ 30 kilometer). Zie ik je binnenkort?

Zelf onderzoeken, daarna ontwerpen en uiteraard plezier hebben staan centraal tijdens een feestje of workshop. Iedereen zal over voldoende materiaal beschikken om onbeperkt te rijgen en leuke creaties te maken.

Hoe is Happy Armcandy ontstaan?

Naast mijn vaste (kantoor)baan was ik veel bezig met het ontwerpen en maken van armbandjes. De eerste ontwerpen werden aan bekenden verkocht en aangezien dat goed liep, is in 2014 Happy Armcandy ontstaan. Vanaf dat moment zijn er visitekaartjes gedrukt, sociale kanalen ingericht, markten bezocht en is er uiteindelijk een webshop ontstaan.

Na mijn verhuizing naar Brabant in 2018, kwam er een aanvraag voor een kinderfeestje binnen en sindsdien ligt daar meer de focus op. Aangezien ik super enthousiast word van creatieve kinderen en er steeds meer aanvragen voor kinderfeestjes binnen kwamen, heb ik eind 2023 besloten om de webshop te sluiten en mijn aandacht, binnen Happy Armcandy, volledig op de kinderfeestjes te richten.

Inmiddels ben ik mama van twee, werk ik nog steeds (deels) op kantoor en vul ik daarnaast mijn tijd graag in met creatieve kinderfeestjes op locatie, workshops op o.a. basisscholen in de regio en workshops bij mij aan huis in Veldhoven.

over mij - karin - happy armcandy