De lente is hééééél dichtbij! EINDELIJK!

Morgenochtend heel vroeg, namelijk om 05.30 uur, begint de astronomische lente! Nog net op tijd om te kijken wat de trends op het gebied van dameskleding én natuurlijk bijpassende accessoires zullen zijn voor het voorjaar van 2016. Ieder jaar komen de bekende merken weer met nieuwe trendy designs, bijpassende sieraden en aparte kledingstijlen die wereldwijd worden opgepikt door modebloggers en andere influencers op bv. Instagram. Doordat deze toonaangevende mensen in de modewereld hun mening over bepaalde collecties geven op social media, worden deze trends opgepikt door de massa. Natuurlijk spelen de celebrities ook een grote rol in dit proces, want als de Hollywood sterren beginnen met het dragen van een bepaalde stijl dan wordt dit binnen no-time opgepakt door de gehele bevolking.

Maar welke kleuren zijn nu hot? De topdesigners van de wereld hebben dit jaar vooral gebruik gemaakt van een mooie mix van felle kleuren en pasteltinten. De kleuren van dit jaar zijn ‘rose quarts’ en ‘serenity’. Een mooie zachtroze en lichtblauwe kleur, die erg leuk zijn om te combineren. Naast deze twee kleuren is er ook veel gebruik gemaakt van de kleuren Lilac grey en Iced koffie, een mix van koele én warme kleuren.

Ibiza kleding voor festivals
Nu het halverwege maart is, beginnen de meeste mensen alweer met de voorbereiding op het festivalseizoen. Yaaaaaay, partyen! Een lekker zonnetje, leuk deuntje op de achtergrond en een drankje in je hand! Maar vergeet de perfecte outfit niet! Het weer is er nog niet naar, maar het zoeken op internet naar de perfecte stijl is al in volle gang. Het zal je niet verbazen, maar de grootste trend op het gebied van festivalkleding zal, net als vorig jaar, weer Ibiza kleding zijn. De trend is overgewaaid van het eiland Ibiza, waar een vrolijke feestsfeer hangt. Om je Ibiza stijl helemaal af te maken, is het natuurlijk de bedoeling om te mixen en matchen met diverse accessoires. Voor aankomend festivalseizoen hebben wij onze collectie dan ook uitgebreid met diverse Ibiza accessoires. In onze webshop zijn tijdelijk kettingen, clutches, oorbellen, haarbandjes & kleurrijke horloges te vinden. Maak jij je outfit helemaal festival proof? Shop de nieuwe items online! Klik hier! 

 

Ibiza_Bohemian_Star      Clutches_Ibiza_JillIbiza _Pink_Hippie[:]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *