Oh nee! De trends (op sieradengebied) voor de zomer van 2018 hélémaaaal vergeten! En aan de temperaturen te voelen is deze al een tijdje in gang gezet.

Hoogstwaarschijnlijk ben je inmiddels al op de hoogte van alle nieuwtjes voor deze zomer, maar mocht je het toch gemist hebben; hierbij alsnog een korte samenvatting:

Grote oorbellen

Een statement maken met je oorbellen? Dat mag! Het dragen van grote, kleurrijke en zeer opvallende oorbellen is hip! Ringen, grote stenen of asymmetrie, alles mag!

Kettingen van verschillende lengten

Meerdere kettingen dragen is mogelijk. Vanaf heden hoef je je niet langer te beperken tot het dragen van “slechts” één ketting. Het dragen van een aantal kettingen in verschillende lagen is helemaal in. Combineren mag! Dezelfde kleuren om een eenheid te creëren of wijk hiervan af en combineer naast kettingen in verschillende lengten ook kettingen in verschillende kleuren. Vintage en bohemian combineren mag ook!

Combineren

Verschillende armbandjes combineren met je nieuwe horloge (en dan vooral basis en minimalistische klokjes) is leuk. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om verschillende kleine en subtiele armbanden naast je horloge te dragen, maar ook een grotere armband kan prima in combinatie met een mooi horloge.

Ringen, where? Everywhere! 

Een ring dragen om je ringvinger of middelvinger? Zo uit de tijd! 😉 De pinkring is in! Helemaal hip en trendy deze zomer. Vergeet één ding niet! Je nagels lakken (in een zomers kleurtje uiteraard!).

Touwtjes, graag zoveel mogelijk!

Vroeger knoopten we allemaal touwtjes om onze polsen, in allerlei kleuren. Het liefst zoveel mogelijk naast elkaar. Voor nu zijn deze touwtjes, samen met de kralenarmbanden, weer helemaal hip. Combineren met andere sieraden kan natuurlijk ook gewoon. Deze touwtjes kun je bijvoorbeeld op je vakantiebestemming kopen. Zelf koop ik tijdens elke vakantie standaard 1 a 2 (of soms ietsje meer) armbandjes :$

Kleur 

De sieraden mogen dit jaar gezien worden! En niet alleen doordat de steentjes schitteren en glimmen, maar ook door de verschillende kleuren die gebruikt worden. En dit mogen gerust felle kleuren als paars, roze, blauw, groen en geel zijn. Hoe kleurrijker, hoe beter! Vergeet je outfit niet te matchen 🙂

Hoe draag jij je sieraden het liefst? En volg jij hierbij één van de trends van hierboven? 

Alvast een fijne zomer gewenst en vergeet die armbandjes niet op je vakantiebestemming hé! <3

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *